УСВОЈЕН БУЏЕТ ЗА 2024. ГОДИНУ

У Скупштинској сали у згради Радничког универзитета одржана је седница Скупштине општине Нови Бечеј приликом чега су одборници разматрали 29 тачака дневног реда.

Међу првима, усвојена је Одлука о буџету Општине за 2024. годину у износу од 1,5 милијарди динара, а потом и о накнадама за коришћење јавних површина, као и Одлука о локалним комуналним таксама.

Такође, донета је Одлука којом ће се извршити промена назива досадашње улице „Марка Перичина Камењара“ чији ће назив убудуће гласити „Марка Перичина“, а Републички геодетски завод ће, у складу са законом, доделити кућне бројеве за парну страну, док ће на непарној страни остати непромењени.

Простор Марине „Градиште“ у наредном периоду биће поверен на управљање Месној заједници Нови Бечеј, а уз ову, једногласно је усвојен и низ одлука које се тичу Плана рада и финансијских планова месних заједница и јавних предузећа за 2024 . годину.






Read 311 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…