ОДРЖАНА ГОДИШЊА СKУПШТИНА ОПШТИНСKОГ УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА

У просторијама Новог општинског удружења пензионера у Новом Бечеју јуче је одржана редовна годишња скупштина удружења која увек представља добру прилику да се сумирају и сагледају активности из протеклог периода, да се изнесе план за наредни период, али и да се разговара о актуелним проблемима и свему оном што може унапредити положај пензионера и допринети бољем квалитету живота најстаријих суграђана.

Програм општинског удружења пензионера за 2024. годину обухвата низ активности међу којима су разне набавке, колективно осигурање, организовање помоћи, сарадња са Фондом за пензијско и инвалидско осигурање, али и са локалном самоуправом и осталим локалним организацијама и удружењима, организовање излета и ексурзија, учешћче на спортским такмичењима и друго. Један од приоритета јесте и повећање броја чланова, истакла је овом приликом председница удружења, Љубица Пескар.

Скупштини Новог општинског удружења пензионера у Новом Бечеју и ове године присуствовао је председник Савеза пензионера Војводине, Милан Ненадић, који се овом приликом, између осталог, осврнуо и на спровођење поступка доделе солидарне помоћи пензионерима са најнижим пензијама, који је у току.






Read 77 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…