ДОБРОВОЉНО СЛУЖЕЊЕ ВОЈНОГ РОКА СА ОРУЖЈЕМ И КУРС ЗА РЕЗЕРВНЕ ОФИЦИРЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ

Обавештење за јавност.
Добровољно служење војног рока са оружјем и курс за резервне официре Војске Србије.

Центар Министарства одбране Зрењанин, обавештава заинтересована лица мушког и женског пола, да је и даље у току јавни конкурс за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружијем и курс за резервне официре Војске Србије. Право пријављивања имају држављани Републике Србије старости од 19 до 30 година који испуњавају услове конкурса. Више информација могу добити на интернет страници Министарства одбране www.мод.гов.рс или у центру Министарства одбране Зрењанин у Зрењанину, адреса Гундулићева бб, где могу поднети пријаву. После потписивања уговора који дефинише права и обавезе обе стране, кандидат одлази у неки од центара за обуку Војске Србије.

Закон о војној, радној и материјалној обавези, потписује да служење војног рока траје шест месеци. Служење војног рока са оружијем је један од предуслова за заснивање радног односа у јединицама Војске Србије у статусу професионалног војника.

Центар Министарства одбране Зрењанин


Read 1355 times

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…