Админ

Админ

Email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Низом манифестација широм Србије обележена је недеља Сектора за ванредне ситуације, а тим поводом, припадници Добровољног ватрогасног друштва Нови Бечеј одржали су тактичко-технички збор ком су присуствовали ученици нижих разреда Основне школе „Милоје Чиплић“.

Центар Министарства одбране Зрењанин, обавештава заинересована лица мушког и женског пола, да је у току јавни конкурс за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем за потребе децембарског упутног рока 2022. године.

Јавни позив

У свечаној сали Општинске управе у Новом Бечеју данас је одржана 58. седница Општинског већа на чијем дневном реду се нашло десет тачака, међу којима се већина тицала одобравања културних програма јавних институција и удружења за наредну, 2023. годину.

четвртак, 15 September 2022 00:00

ЗАКЉУЧАК О ЦЕНАМА ППЗ ЗА ГП 2022

Комисија за утврђивање цена за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Нови Бечеј је доноси закључак о ценама

Закључак

Полагањем венаца на месту некадашње синагоге у Новом Бечеју данас је обележена 81. годишњица од Дана депортације Јевреја из овог насељеног места и дела Баната у Другом светском рату.

Страна 1 од 77

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…